.

image57

Min Dag

08,00 gick upp för jag tänkte att det var på tiden att jag får ut något av mina dagar
08,30 käkar frukost
09,00-13,00 vandrar omkring i huset, sitter i soffan i köket och funderar, funderar över sommaren, letar jobb på internet, surfar runder, ringer och terroriserar mor på jobb för jag har tråkigt, ringer syster för att se om hon hittar rätt i tågdjungeln, ringer far för att berätta att jag ska med och handla dels för att jag skulle ha vissa specifika saker dels för att ha något att göra. Sms stör mig med hårt arbetande(?) Emil.  Diskar allt som står i vasken. Tömmer torktumlare.
14,00 tar ett krafttag och går ut och skottar uppfarten i prickiga gummistövlar, utslitna noppiga mjukisbyxor, rutig/randig tjocketröja, värsta knullrufset, vantar och en bulsig halsduk. Ibland är det synd att man inte bor ute på landet, eftersom man inte alls tänker på vad det egentligen är man har på sig.
14,20 tillbaka inne i huset igen.
14,30 tar tag i det enorma beslutet att ringa vicky och gå ut och gå.
14,45-16,45 en lång härlig promenad ute i vårsolen/snöslasket med Vicky. Dagens bästa beslut!
18,00 till affären med far
19,30 hemma i skogen och kollar lite TV
22,19 sitter här..
22,25 förmodligen göra mig i ordning för sängen.

Egentligen skulle jag kunna ha hur mkt som helst att göra. Jag har ju all tid i världen. Men jag måste bestämma hur jag vill göra. Och jag måste bestämma mig snarast för vad jag väljer leder sen till attjag måste agera åt det hållet med. Och jag får ingen ro förrän jag bestämt mig.


Det är jobbigt med för mkt fritid. Och vilken tur att jag gick upp så tidigt så jag hann med min fullspäckade dag.!

Killing me softly...

Jag sitter här en torsdag kväll. Dagen före Långfredagen mitt ute i skogen en dryg mil från Hörby och har så tråkigt att jag allvarligt funderar på att gå och lägga mig. Den tanken hade jag redan för en timme sen när hon bara var 21,00. Tv serverade mig inte det Private Practice avsnitt jag ville och inget annat av intresse visas. Datorn är tråkig. Har varit inne på alla sidor redan.

Mitt liv just nu är fett trååååkigt.

; )

Varför får jag inte köra småsten när Tommy Körberg?

: P

Varför får jag inte bita olof när Lisbeth palme?


: D

Varför kan man inte hyra en sångerska när man kan Lisa Nilsson


Humor.. Jag säger Humor!

Total förvirring

Jag håller på att få krupp. Jag vet inte vad jag vill, vart jag vill, hur jag vill dit jag inte vet vart jag vill, om jag vill dit jag är  på väg... Allt snurrar och jag håller på att få damp. Jag vet inte var jag har folk. Jag vet inte längre var jag har mig själv. Jag är bara så förvirrad och vill ha någon som berättar för mig att det är det här och det här du vill. Gör si och så för att nå dit. Jag vet att livet inte ska vara enkelt, men en time out borde man väl ändå få bli erbjuden?

De låter som jag är smått galen just nu, men så är de inte. Är bara inne i en förvirrad "vart-är-mitt-liv-påväg-period" och jag tvivlar, tvekar och grubblar på allt. Är ledig alldeles för mkt just nu och vet inte vart jag ska göra av all ledig tid. Det slutar med att jag går och grubblar över allt istället. Och när Camilla får grubbla för mkt blir det till slut inte bra. Jag behöver helt enkelt något att göra. Jag behöver känna att jag gör något vettigt, känna mig behövd, göra något som har en mening eller betydelse. Eller helt enkelt göra något kul. Jag har städat huset nu fler gånger än jag kan räkna på handen så den punkten fungerar inte längre. I början kännde jag mig nöjd och så men nu är de bara trist för jag vet de kommer se skit ut i morgon igen och dags att gå på de då igen.

Vet att andra skulle bli överlyckliga för en ledig dag.. Men inte jag.. Inte nu.. Om någon vill byta är jag på.


Måtte jag aldrig bli arbetslös och gå hemma!

Med rosa små kinder

" Men jag lovar lägga en tanke på dig som oftast. Jag menar, mina arbetare i kroppen håller för tilfället på att tappetsera till camilla tapeter i hjärnan. fint blir det. Bättre än den turkosa färgen vi hade innan där. "

Sånna här kommentarer gör en på glatt humör .:)



Fin dag förövrigt. Städat hela dagen i huset. Varit ute och gått en långpromenad med Vicky på dan och senare även en med Madde. Hanns även med en tripp in till Äääl. :)


Våren e på gång. Härliga värme, vi välkomnar dig med öppna armar.!


Trailer

Här har ni Trailern till filmen vi håller på med. Säg vad ni tycker.. :)
 



http://www.youtube.com/watch?v=nFSpcVb-TWU

Trailer väntan..


Har vi tur så kan vi snart se en Trailer på vår Film "Dold Sanning". :D

Nice surprise

Fredag var ledig dag men ändå fullbokad dag. Var inne på något jobbinfomöte i Lund. Sen hem och jobba 2,5timmar för att sen åka in till Lund igen och gå och kolla Moto Boy på Mejeriet med Tomas. Med sina röda läppar, sin bara bringa och sin ljuva stämma erövrade han mitt, och nog även många andras, hjärtan när han spelade på sin lilla vän mr. Elgitarr och charmerade publiken med sina vitsar och sitt skratt och sin sång. Sen blev de massa snack  med Tomas och lite guiding i nationslivets Lund. Jag tycker om min vän !

I'm in Lovehttp://www.songsiwish.com/younglove.mp3


Lördag var förberedelse. Syster och jag satt med ballong, tidningspapper, lim och färg och skapade en kvinnlig spargris till Cattis. Sen bar det av till Bosetorp utanför Eslöv för att fira hennes 30 årsdag. (Cattis födelsedag.. Inte Grisens..) Fick bordsgrannar jag aldrig tidigare mött, men jag hade en trevlig middag med snapsar, sång och snack. Sen blev de mer dricka, sång och dans och halva lokalen fylldes med dansande fötter. Jag hade urkul. Dansade med mor och syster och x antal andra lulliga och glada människor. Sen blev de lite tjall på linjen. Skulle blivit jägers men så blev inte fallet. När Emil kom in och skulle hämta mig tog vi tydligen för lång tid på oss så Lars och Freddy pös och kvar blev vi. Men vi fortsatte festande ute i Bosetorp sen när det var slut kom morfar och körde oss in till Eslöv. jag som var taggad på jägers och en lång natt ville inte hem vid halv två. Så lite promenad och lumpendiskussioner med någon snubbe i Eslöv sen stod vi i busskuren i över en timme tilsammans med en Helsingborgare som blev triggad till tusen av en Emil i en het fotbollsdiskussion i väntan på en nattbuss som aldrig kom.  Så det blev till att promenixa genom ett Eslöv vid fyra - fem på morgonen (Ett Eslöv som aldrig kännts så stort som då ) till ett hus i typ slutet av världens (Eslövs ? ) ände för att trycka nunan mot en hög mjuka kuddar och nanna. Den sängplatsen tackar vi för. Hade blivit kallt att vandra runt i Eslöv hela natten.

Jag hade skitkul trots att det inte blev rikigt som planerat på alla plan. Sen har jag kommit fram till att jag fullkomligt älskar ett par i 75 års åldern som jag brukar träffa varje gång detta släktet har fester och kalas. Satt hur länge som helst och diskuterade framtid, Norge, killar, barn, samlag osv. med dem. Yes samlag. Jag blev rätt chockad själv faktiskt när det kom fram. Men det var en ytterst trevlig pratstund. Härliga människor. :)

        




Appropå inget alls. Så såg jag idag att Stephen Lynch kommer till Malmö. Hade varit fett kul att gå och se han. Dock känner inte plånboken lika dant. :/
That Man is God Damn Good and Good Damn Looking!







Jag har inte träffat Äl och Määd på evigheter känns det som! Och nu är Ä sjuk! Bli frisk så vi kan ha myskväll alla tre! :D

RSS 2.0