20 år. Mer vuxen och mogen än innan?

kl: 00.05 26/6-08 och jag har precis somnat. Då hör jag ett knackande ljud på min fönsterruta. jag drar täcket över huvudet för att de inte ska se mig vem det nu är som står där ute. Kanske tror de att ingen är där och går igen. Förmodligen några ungar på området som ska busa. Då ringer min mobil. Det är madolajn som ringer. Jag svarar och hon säger till mig att komma ut. Jag går upp nyvaken som jag är och öppnar dörren. Där står världens underbaraste människor med massa ballonger, present och ljus i en kaka och gratulerar mig på födelsedagen!

JAG BLEV ÖVERRASKAD! SJUKT MEGA MKT ÖVERLYCKLIG för denna överraskning!




Sen 06.00 kommer mor och syster in med ljus, present osv och sjunger med den bästa stämma de har för äldsta barnet som blivit system-myndig.

Efter det upp och till jobbet och jobba 7-16. Sjukt hektiskt de senaste dagarna att jag inte vet vart jag ska bli av. Men iaf. När jobbdagen är till ända bar det hem för att duscha och sen ta vår nya bil som jag förövrigt inte har lärt mig att handskas med. När jag kör i ettans växel så hoppas bilen fram som någon hiphop bil. Don't like it. Iaf.... Kör ner till bolaget för att bli av med den oskulden. Köper ett bag in box vin till Linda i 20års present och ett par Xcider till mig själv. In i bilen och hem igen och en halvtimme senare kommer några vänner till familjen för att fira mig. Massa mat, lite fotboll och bus. Sen är Camilla helt slutkörd för denna dagen.



Trots många timmar jobb så hanns de ändå med att bli en bra födelsedag.!

Tack för alla sms, sånger, kastande i luften, samtal osv.! De lyfte upp min dag! <3


där jag vill vara

Kändes helt jobbigt att sista inlägget är helt deppo när så inte är fallet längre. Jag mår jätte bra just nu och trivs med det mesta. Ska snart iväg och jobba första dagen på hemtjänst utan att ha någon bredvid mig. All by myself ute bland byns äldre. Om någon bryr sig om mitt välmående får ni gärna ringa efter tio ikväll och se så jag kommit hem levande.

Om någon har musiktorka bör ni lyssna "All Time Low". Vilken som. Alla låtar är bra. ;)

Nej nu ska jag borsta tänderna, ta min mat och cykla iväg

RSS 2.0