Liksom What?!

Är det bara jag som känner för att ta bort hela facebook medlemskapet efter att ha läst dagens utklipp i Metro?


http://metro.se/se/article/2007/10/25/06/3910-45/index.xml

Att njuta

Fina höstdagar måste man ta tillvara på. De e dem som får en att orka igenom resten av höstrusket.


image26

                                                                           

. . . . . . .

Till och från frågar jag mig själv varför jag skriver här egentligen. För vem liksom.?

bra sagt

Satt och läste klassens personliga sidor nyss på vår gemensamma hemsida, där vi har vissa rubriker som vi måste ha med och besvara.

En av rubrikerna är "Vårt Mål" och en i min klass hade skrivit det bästa svaret;

"Försöka vara så snäll som möjligt då det finns tillräckligt med mörker där ute"

Film deluxe

För gårdagen stod det skräckfilm på schemat. Jag och Elin stängde in oss på rummet. Släckte överallt och hade massa levande ljus tända. Allt var laddat för horror men filmen var inte så läskig som vi trodde. Såg The Omen.

Sen blev de Nightmare before Christmas som vi somnade till.

Favoriten var dock Stomp the Yard. Sjukt härlig dansfilm.

 

       Columbus Short var kvällens ögongodis.

ja o min tjatiga fot

Valde att inte ringa vårdcentralen i morse. Känner på mig att de kommer säga samma sak som sjukgymnasterna sa plus att jag får betala för att höra de igen.

Mor min hade fått någon lindrande salva från en arbetskompis och han hade gett tips på lite övningar till mig. Så jag tänker köra på detta först och se hur det går. :)

Sitter på skolan i Malmö just nu. Är ledig idag egentligen men var tvungen att sticka in och skaffa photoshop till datorn eftersom vi har massa övningar i det tills torsdag. Funderar på att ta en tur till Myrorna men jag vet inte hur jag ska hitta dit, så jag gissar att de inte blir något av de. Blir förmodligen bussen hem om exakt 62 minuter.

Tack hej!


Appropå ingenting..

Som alla vet (förmodligen inte så många egentligen men i alla fall) älskar jag allt vad kärlekstester heter. Ni vet de på funplanets sida med kärleksdoktorn och alla procenttal man räknade ut när man var yngre och liknande. Trots att det kanske inte stämmer så är de alltid kul att se vad man får för svar. ;)

Hittade en ny kul sida. HÄR

Nöjd

Jag är fett nöjd!  50 av 50 på första tentan och den var i avancerad Datorkunskap!

image23

Hälsosnack

Jag är nog den mest onyttiga människan i hela min vänskapskrets. Alla bara snackar om träning hit och träning dit. Sluta äta dittan, sluta äta dattan. Ut och gå, ut o springa, pumpa på gymmet. Osv..

Och här ligger jag i soffan med datorn i knät och mumsar på en kaloribomb vid namn morotskaka. Samvetet bara fyller på sin ångestnivå för varje millisekund som går.

Det värsta av allt är att jag just i detta ögonblick verkligen vill ut och röra på mig.

Vårdcentral Heey!

SÅ!
Hoppas ni är Nöjda nu, jag har varit hos sjukgymnasten!

Efter att ha fått rådet att ringa i morgon så bestämde jag mig att ringa igen och be dem ringa mig om de fick återbud idag för i så fall skulle ja komma på studs. Och mkt riktigt. Camillas ihärdighet lönade sig. De ringde och sa att de hade en tjej som nästan var färdigutbildad sjukgymnast och att hon kunde kolla på min fot. De frågade om ja kunde imorgon kl åtta eller 13 och jag svarade med "kan ni inte idag?". Hon svarade lite veligt "njaaa de e snart lunch o sen stänger vi" varpå jag svarade "Men jag är där om tio minuter, jag bor precis ovanför er." Och svaret löd "Ja men okej. Skynda dig hit!"

Camilla blev glad och ilade ner dit. (Eller nja ila och ila är väl att ta i. Vankade kanske snarare är ordet. )Efter lite tittande och klämmande fick hon hämta sin handledare som också fick kolla. Och vad kom de fram till?

Jo. "Ring till vårdcentralen och boka tid hos läkarna". Min första tanke var att fan ska man behöva hålla på och fara runt som en fis i en pissepotta till olika läkare nu. Så jag gick in dit och satte mig i väntrummet för att boka en tid. När jag väl blir inkallad får jag svaret "Ring i morgon när vi öppnar och hoppas på att du får en av akut tiderna".

Har jag sagt att jag ÄLSKAR Vårdcentralen?

Iaf. Jag tänker ringa på fredag för hinner inte åka dit i morgon. Efter det har jag två alternativ på fortsatt handling. ETT. Det är bara en värre stukning och jag ska tillbaka till sjukgymnasterna och påbörja sjukgymnastik eller TVÅ jag ska in på röntgen.

Jag hoppas på första.

Memorie

image22


En gång var det maskerad hos Ronja. Den maskeraden var kul. Den maskerad saknar jag.

Efter tvång

av Madde och Elin gick jag faktiskt upp innan åtta i morse och ringde vårdcentralen för att få komma på besök om min fot. Jo tack fick sitta i telefonen i 45minuter och de enda vi kom fram till var att jag skulle ringa i morgon och hoppas på att jag fick akuttiden i morgon. Får jag inte den så ska jag testa samma sak fast på fredag. Jo men tack hörrni!

God I love svensk vårdcentral.

hörby

Hörde precis på radion att Hörbys analoga TVnät var de sista som lades ner. De ni. va säger de om Hörby?


IDIOTER!

Hur kommer det sig att man är så j*kla tuff när man är flera?! Men när vännerna försvinner óch man sitter själv kvar då är man så sjukt tyst och försynt så de finns inte?! Trodde jag skulle smälla av när vi satt på stadsbussen idag. Satt två yngre grabbar bakom oss och de hade attityd vill jag lova. Satt och förde liv, apade efter en, pillade och knuffade på en. Jag lovar jag hade smällt till dem om jag inte vetat vad det hade inneburit. Sa till dem ett flertal gånger och vad får man tillbaka? Ett gaggigt efterapande och lite machofasoner tillbaka.

Idioter låt folk vara ifred, och visa lite respekt FFS !

DAGENS..

DAGENS VILL HA: En Man
DAGENS LÅT: Seether and Amy Lee - Broken
DAGENS PLANER: Krypa ner i sängen och få en god natts sömn
DAGENS BÄSTA: Mys med Ronja och Ramona
DAGENS SÄMSTA: Foten är sämre än tidigare
DAGENS ROLIGASTE: Johannes när han försökte förstå sig på facebook.
DAGENS MISSLYCKANDE: Inte hunnit prata med Elin i telefon.
DAGENS BRA KÖP: Extra Drops Pro Mint & Caramel + Nestea Persika + 2 paket Fisherman
DAGENS HUMÖR: Trött men förväntansfull


image21

Fisherman´s friend har kommit med en (för mig) ny smak - Äpple och kanel. Skum i början men föll mig ganska snabbt i smaken. Har tuggat i mig en hel paket idag. Try it and like it!


TACK Ronja!

Sidan har fått nytt utseende och det har jag allt att tacka Ronja för. Utan henne hade den fortfarande varit grå och orange.

Så jag bugar och tackar så innerligt Ronja!

Jag gillar sidan.

Vad tycker ni?

Bättre/Sämre än innan? :)


En bra dag..

.. ger ett bra humör.


Påbörjade en ny kurs idag. HTML och grafisk design. Höga förväntningar som jag gissar och hoppas kommer uppfyllas.


Slutade tolv och tog tåget till Eslöv där Ronja och Ramms väntade. Fikade på Empieza och satt sen en stund på torget och njöt av höstvädret. Jag verkligen älskar hösten när den är såhär. Sen drog vi hem till Ronja och slappade. Det är mys att vara med er. Vet att ni tyckte det var komiskt att jag frågade om de hade isvatten.MEN! De hade faktiskt inte det! Så tji på er. ;)




Är förälskad...

I Extra Drops Pro Mint & Karamell. Låter som en skum blandning men ge dem en chans!


image20


Slaappe!

Slappa mysiga hemma - söndagar är underskattade. Mys mys mys. Inte behöva gör ett uns för mkt.

 Miami Ink NU! På tv 6. Missa inte!

http://tlc.discovery.com/fansites/miami-ink/miami-ink.html


stardust

Ni får tycka vad ni vill. Men till och från kollar jag faktiskt på Idol. Och det är pga den här mannen. Förstår inte vad han gör i det programmet han borde vara artist redan.





eller senaste

http://tv4.se/player/idol/player.html?framed=1&pid=170131&itemId=&treeId=30238


Håller ni med eller tycker precis tvärtom?

Lördagspartaj

Lördagen började med att en bakisman ringde mig tjugo i åtta på morgonen och ville bli hämtad i Höör. Och eftersom att jag ändå skulle börja jobba halv nio så skyndade jag mig extra till jobbet får att se att det fanns ett brev som skulle till Höör. Så två flugor i en smäll och en timme senare låg en man och sov på soffan här hemma.

Senare kom Äääl och hämtade mig och vi åkte och tittade på fotboll. Hörby pågarna förlorade och trillade ner en division.

Har jag berättat hur sjukt mkt jag älskar fint höstväder? Aldrig är naturen så färgglad som nu.

Kvällen fortlöpte med att jag tog tåget till Malmö. Hookade upp med lite folk från klassen för att ta oss till till en förfest hos en annan i klassen. Lite lagom intag av dricka där, begav vi oss sedan till Chokladfabriken (vilket jag visserligen hade större förväntningar om) och shakade. Mötte även upp Määd och äääl i kön påvägen in.
 Har nog aldrig vatt med om så mkt slagsmål på en så pass liten plats och med så pass lite folk. Förstår inte vad det är för temperament somliga människor har.
Jag hade en trevlig kväll, och visst att jag har mer ont i foten idag än jag haft på ett tag men de får de väl vara värt. :)

Hur ska folket spendera sista dagen på den här veckan? Själv ska jag nog göra så lite jag bara kan. och mysa under en filt och lyssna på takida och seether.


Mys

Nu har jag massa roliga alternativ att spendera kvällen på. Fest i Lund, 20 års fest i Teckomatorp, Idol mys med vänner i Eslöv m.m. Men det blir idolmys & High School musical 2 frossa hemma i Hörby med Määd och Äääl istället. En så lugn kväll är nog vad Camilla klarar av just nu.

Women,, oh women

Första tentan är avklarad är det är onekligen skönt. Blev Thaimat till Lunch. Givetvis vid Triangeln som alltid annars. Blev en sväng om in till Eslöv och har nyss kommit hem. Vet fortfarande inte hur jag ska göra ikväll. De blir så sjukt mkt svårare att planera när man har sina begränsningar.

Både ikväll och morgodagen kan innebära fest med folk från klassen, men vi får se hur de blir.

Fick nyss ett mejl av mor min med bilder om "ifall kvinnor kontrollerade världen" Här är några av de bättre.



De har nog en viss sanningsgrad i sig. ;)



Vänner vad händer egentligen ikväll?

Blogg vs Plugg? Blogg!

Hur kommer det sig att jag alltid väntar in i det sista med att plugga inför ett prov? Jag har varit ledig hela dagen och har därmed haft hela dagen på mig att lära mig allt jag behöver veta om moderkort, processorer, PCI-kontakter, operativsystem, partitioner osv. Men har jag gjort det? Nej. Givetvis satte jag inte igång förrän nu ikväll. Och fortf gör ja de inte seriöst eftersom jag sitter här. Det får nog bli andra bullar av från och med nu. Jag säger att det är en j*drans tur att jag inte har 300 sidor eller liknande. För då hade jag varit fett körd. Det vill säga ännu mer körd än jag redan är.

Morgondagen är väldigt oviss som de ser ut nu. Först in i göra prov från 9-11 någonting. Sen drar jag och Milla in till centrum för att köpa en fet pizza eller hamburgare för att de förtjänar vi efter provet och sen kolla lite butiker. Kvällen kan bli hur som helst. Vill sticka ut i Lund med massa folk från klassen, men blir de något dansställe är det tack och hej för mig. Kanske Eslöv med töserna? Eller en lugn hemmakväll med någon mys person?

Foten är btw på bättringsvägen. Går bättre och bättre nu. Lide glad! Foten känns som ett konstverk. Helt gul med plommonfärgade insprängningar här och där och massa röda "kat-riv-linje"-aktiga märken. Trodde bara den skulle bli svullen, så de blev fett surprise när ja tog loss bandaget för någon dag sen.

Gårdagen förresten blev en liten mysig tur till Lund. Marika och Elin följde med till Lunds stadsteater där vi kollade på en liten förhandsvisning av 500 showen med hipp hipp killarna. Jag fick vara Jöran Persson nån mysko snubbe från 1500-talet. :P Funderar faktiskt på att gå och se den sen när den har premiär. den 9 november (tror ja de va) Kolla in sidan. http://www.femhundra.nu/

mest bullshit

Så var första redovisningen avklarad. Gick väl helt okej. Sitter och lyssnar på alla andra nu. Nej nu ljuger jag. Nu avbröts det för larmet går nu. Har ingen aning om varför. Men men.. :)

Nej nu är jag hungrig. Tycker vi kan bli släppta på middag istället.


Sånt här är bara meningslöst skitsnack. Har jag tråkigt kanske? Förhoppningsvis kommer det något roligare ikväll.


Tråååkigt!

Det är jäääättetråkigt att bara sitta hemma hela dagarna! Det är värsta härliga höstvädret ute och jag vill bara ut och gå, springa och hoppa! Har hunnit med en film även idag. Rekommenderar inte denna för då tycker ni jag är fjantig. Har pluggat liiite datorkunskap men tröttnade snabbt. Med internet på datorn är det svårt att koncentrera sig. ;) Tänker ringa min kära morfar nu så han kan komma och hämta mig och åka hem till honom för att middag för min mage börjar skrika. Vaknade av att ha fått ett sms av han i morse " God morgon. Hur är det med haltalotta i dag? Du liksom jag fick en varning för att vi lever för intensivt. Dags att varva ner. Vi hörs."  visst stämmer det att vi lever för intensivt men jag anser inte att det var mitt intensiva liv som stukade min fot. Snarare min klumpighet. ;)

Önskar jag kunde varit med töserna uppe på Ullared idag. Men jag förstår till och med själv att de inte hade gått. Hoppas ni har kul där uppe och att ni hittar mkt trevligt!

So long!

baby

Min baby kommer göra mig försoffad. Har verkligen spenderat dagen framför den!

Sett Hard Candy idag. Bra film. Tänkvärd. Se den.

image11

Helst av allt så vill jag kunna gå igen just nu.

Har jag sagt att denna helgen varit sjukt underbar?


En lyckad kväll men en fot åt h-vete

Här ligger jag i soffan framför TVn med högerfoten i högläge och inbandagerad. Skulle varit på kalas hos släkten just nu egentligen men efter min klumpighet från gårkvällens jägers ligger jag här hemma. Innan mor och syster stack lade de fram allt till mig. femton kuddar, godis, dricka, telefon, mobil, lap topen, satte i film i dvdn och gav mig till och med ett par kryckor. :P

Jag hade så sjukt roligt igår så det går inte att beskriva men visst ångrar jag att jag inte kan vrida tillbaka klockan till innan allt hände. För att göra en lång historia kort och för att inte berätta något som jag kan ångra sen (eftersom madde berättat att arbetsgivare kan kolla upp en på sånt här ;) ) så bidrog jägers till att jag stukade foten fett rejält och har en högerfot som är lika stor som ett michelinlår. Vaknade i morse av sån smärta i foten att jag bara ville gråta men "Big girls don't cry" right?  Har kommit fram till att jag underskattat 20års jägers. Sjukt mkt roligare än gymnasie. Och som madde sagt kom där upp ett och annat skamligt förslag och en del uttal som fick en tappa hakan en aning. Men jag hade en grymt kul kväll med 3st tjejer som jag tycker mkt om. Träffade på en hel del trevligt och nytt folk. Mkt dans blev det trots att jag blev stillasittandes med en ispåse på foten de sista en, två timmarna. Men vem säger att man inte kan ha kul sittandes? Det mest gjutna var nog att jag blev buren ut till parkeringen i sutet.

Vilket fall som helst så ligger jag här och kan inte gå utan bara vara där jag är och finna mig i det. Osså kommer ett förslag från Ramona som skulle få mig att hoppa högt om jag bara kunnat. En tur till Ullared i morgon på min lediga dag är precis vad jag vill. Men härigen kommer hindret. Då får jag höra något som får mig att skratta så jag börjar gråta. Ronja ringer till Ullared för att fråga om de har en rullstol man kan få låna av dem. Och att hon sen säger att hon ställer upp på att köra mig runt i hela ullared drar bara mer på mina smilband. Det är sånt som får en att inse vilka underbara vänner man faktiskt har. <3


Jaha detta blev ett långt inlägg om nästan enbart min fot. heyy vilket ämne!

En bra dag kräver en kanelbulle

Camilla mår faktiskt riktigt bra idag. Fick sovmorgon med en hel halvtimme för jag fick skjuts av Milla med folk. Solen sken och värmde upp Malmöstad. Förkylningen har till och med lugnat ner sig lite! Och jag har börjat gilla min klass mer och mer. Finns många härliga personligheter. och i och med att vi bara är ca 30 personer så lär man ju känna folket bättre än om man hade haft en klass som på högskolan med många många fler. Har även funnit min bussvän! Jag tackar personen som valde att hoppa av för hade han/hon inte gjort det hade jag aldrig lärt känna Milla och haft någon att spendera busstiderna med. Så det tackar jag innerligt för, för hon är en sån som jag kan tänka mig att stå ut med i två år. ;)

Har haft värsta svåra datalektionen idag igen. (den svåra biten slutar aldrig att komma) Vi satt bland annat och skulle hacka oss in på varandras sidor och snoka. Kul när man väl förstod en del av det. Så det ska bli kul sen när man förstår allt och inte bara en millidel. :)

Sen kom jag hem. Och nu ikväll så installerade jag och mammsen det trådlösa bredbandet (som jag så snällt fick av morfar igår) så jag kan sitta framför TVn i soffan och surfa samtidigt! Har aldrig haft möjligheten till den känslan innan, så nu njuter jag av den för fullt. Nog för att jag inte kollar på TVn. vet inte ens vad det är som visas. men gillar att jag har möjligheten. ;) Det mesta funkar som det ska bortsett från att jag loggas ut hela tiden men det är väl en småbagatell? :P

Morgondagen är jag ledig och kvällen får vi se hur det blir. NU har de ju helt plötsligt blivit tjall på linjen. Så vi får se vad det blir av det hela.

Hoppas förresten att alla har ätit minst EN KANELBULLE idag. Med tanke på att det är kanelbullensdag och allting. Jag och Milla kilade in på Mc Donalds på Gustav Adolfs Torg i morse mellan bussbytena och var nog nästan de första kunderna för dagen när vi köpte oss varsen nybakad bulle som vi sen så gott smaskade i oss. :)


Med Baby

Detta blir ett kort inlägg för Greys Anatomy börjar nu och det ska jag givetvis se.


Måste meddela att jag har världens skönaste hipsters! Kommer från bik bok och har värsta härliga färgerna och är de bekvämaste jag någonsin varit med om. Testa om ni inte gjort det tidigare!

Fick min baby idag. Och tung var den! typ 4-5kg. Och med väska 7,6kg! Jag är nörd jag vet. Men förstå att jag vill veta hur mkt jag ska gå och bära på varje dag i två år. Det jag pratar om är givetvis min nya lap top! :) Hade vi hunnit installera trådlöst bredband hade jag legat i min soffa och kollat Greys Anatomy samtidigt som jag skriver detta. Men så är inte fallet. Var hemma och hämtade det trådlösa lilla chitet hos morfar idag men mor min orkade inte installera det ikväll och jag vet inte hur man gör så det blir ett projekt för morgondagen!

Har en liten rolig sak som hände mig i morse. Skolan har flyttat klart och idag var första dagen på nya stället. Det tog bara två bussbyten, en karta, tre förvirrade människor och ett fråga om vägen-samtal för att hitta rätt. A PIECE OF CAKE! I alla fall så hade jag och mor min ett samtal i morse om att där inte var någon mat till mig att ta med mig, varpå hon sa att jag skulle koka ris och ta med mig kycklingen. Men eftersom att jag inte går upp tidigt hinner jag ju givetvis inte koka ris mitt på morgonen. Så de slutade med att jag hittade något annat. Men det roliga var att när vi skulle byta stadsbuss i Malmö kom där fram en tjej som delade ut sånt ris i påse  från Uncle Bens som ska vara skitenkelt o laga. Jo tack hade jag bara tagit med mig min kyckling hade jag haft riset här som jag kunnat koka enkelt på tio minuter i skolan.
Bara jag som tyckte det var lite komiskt?


Nu skriker Greys Anatomy efter mig!

Fööörkyld

Jag är kanonförkyld! Varför finns de inget botemedel som tar bort förkylningen lika snabbt som man tar bort huvudvärk med en huvudvärkstablett?

wake up little honey

Jag förstår inte vad det är som gör att det är omöjligt för mig att vakna i rimlig tid!? Jag hade till och med satt klockan att jag skulle upp halv nio idag men icke. Halv elva börjar jag röra på mig och inse att klockan gått Weeey över min planerade uppstigningstid. Jag som skulle få mycket gjort idag fast jag ännu inte vet vad. Känns inte som att det kommer bli så i heller.

Något jag däremot ska är att kolla upp hur jag ska ta bussarna till skolan i fortsättningen. Skolan har ju hållt på att flytta in mer centralt i Malmö under torsdag-tisdag, varav hela klassen fått långledigt. Så ett besök på skånetrafikens hemsida är väl att rekommendera.

Töser!

Nu behöver vi bestämma oss!

Takida ska vi se dem i Lund, Kristianstad eller Helsingborg? Vilken av tiderna och platserna passar er bäst? Är de någon annan som också vill hänga på så säg bar till.

Som en drog - beroendeframkallande

I want, I need, I demand..

Takida - Curly Sue


Har letat runt som en galning och frågat alla jag kan komma på men fattar inte hur jag laddar upp videon här på min sida istället. Så om någon vet så snälla berätta för mig HUR!

Tack!

Lediga Måndagar är de bästa måndagarna..

Emilia har åkt hem. Haft en riktigt trevlig dag. Redigeringen blev det inte mkt med. Datan segade och mitt redigeringsprogram är nog det sämsta som gjorts. Längtar tills jag får min nya data och kan installera AVID istället så man får något vettigt program för en gångs skull.


Luffade bla runder på sidan:
http://morph.cs.st-andrews.ac.uk/Transformer/index.html
och höll på att kikna av skratt. En sida som gör om ansiktena och vi fick bland annat dessa reultaten:

Emilia som gammal    Jag som baby      Jag som apa
 Jag som liten     Mor som liten


Vet att sidan funnits ett tag men den är sjukt kul. Har ni lite tid över så kika in där.

Så sant



"Hälften av det du oroar dej för händer aldrig. den andra hälften händer ändå så vaför oroa sig??"


Atjoo!

Sitter här framför datan med en värre förkylning än gårdagen. Försöker förstå mig på Facebook och det går väl så sakta framåt. Dock vill jag inte påstå att jag har fastnat för det än, men det kommer kanske. Ska snart slänga mig i duschen och bli lite fräsch och sen ta tag i telefonen och höra med Emilia vad vi ska hitta på idag. Gissar på att det blir något slappt. Kanske redigera musikvideon vi gjorde för någon vecka sen?

Simma lugnt!

RSS 2.0