ett axplock av vad som hänt i en Camillas liv senaste veckorna

Livet har rullat på i förvånansvärt högt tempo trots att livet i bloggvärlden (rättare skrivet : MIN - bloggvärld) ibland stannar upp och andas. Några händelser som hänt har varit

Ronjas 20 årsfest som var outstanding.! Jag hade sån galet rolig kväll. Trots att jag inte hade min kamera med mig som jag brukade ha så blixtrade det hela kvällen till höger och vänster, så jag hoppas på att få se några bilder någonstans snart. :) Festen tog slut för de fem sista partyfolken vid sju morgonen efter. Utslagna slocknade vi alla nog rätt snabbt. Dagen slutade med bulor och märken både här och där. Fick en bula i pannan pga en smula klumpighet och en och annan dum kommentar. Har ett fett blåmärke på knät som jag gått och funderat på var de kan ha kommit från och idag tändes en glödlampa ovanför mitt huvud. Det räcker att jag säger att det uppstod under ett visst klättrande runt kanske fem på morgonen en bra bit från Ronjas residens för att de som var med ska förstå. Och det räcker fullt och väl. :)

Malmöfestivalen hade kanske inte lika mycket att erbjuda i år som tidigare år. ( Av någon anledning kännde man sig ibland gammal när man går omkring där. ) Men jag hade sjukt trevliga dagar/nätter där. Svenska Akademien var ren njutning. Billie the vision and the dancers gav mig rysningar av välbehag. Elin gav mig galet roliga kvällar. Dock lyckades man vara med om en och annan smärre olycka. Bland annat oturen att stå precis bredvid en fyllebrud på max fjorton år som kalvade ur sig minst en ko i fyllespya. Vilket, givetvis, hälften hamnade på min väska och mina byxor. Tackar tackar. You just gotta love it.!

Varit på malmöfestivalen och filmat till dokumentärfilmen med min lärare och två klasskompisar också. Tycker verkligen inte om att stå framför kameran men jag går sakta men säkert framåt i självförtroendet där framme.

En kräftskiva hemma under Tomas carport för att ta farväl av Jens har hunnits med. Trevligt att träffa folket. :)

Har hunnit med att ta farväl av Ronja och Ramms också. En trevlig lunch med dessa två och Elin på grappa. My God vad jag kommer sakna er! Saknar er redan.! Jag lovar, trots att vi setts mer sällan den senaste tiden så saknar man er ändå ännu mer nu bara för man vet att man inte kan träffa er lika enkelt längre. Och det är när vi väl träffas som man blir påmind om hur sjukt kul jag har ihop med er! Hoppas ni får det underbart i Växjö mina hjärtan!

Och Emil din lus.! Dig har jag redan börjat sakna. Vet att du har det galet bra där uppe så låter dig stanna kvar ett tag till innan vi tvingar ner dig. ;)





Svenska Akademien



Svenska Akademien



Svenska Akademien



Svenska Akademien




Malmöfestivalen



80-tals fest



80-talsfest



80-tals fest



80-tals fest



filmning på malmöfestivalen



Frida behövde mörker för att se displayen ;)



Filmteamet



Avsked av Jens

tillbaka till skolbänken

Plugget har dragit igång och det är med både positiva och negativa miner. Hade velat ha ett längre lov. Hade en veckas ledigt denna sommaren och halva den spenderades i sommarförkylningens tecken där hemma. Men jag ska inte klaga, kommer ha tre dagars skolveckor ett tag framöver nu. Iaf ... kom till skolan i tisdags och det kändes som det var igår man var där sist. Samma ansikten, samma människor om än några lite större andra lite mindre än innan vi skildes åt, men ändå samma gamla gäng. Dagen började med att vi drogs in i studion direkt och rakt in i vår studioproduktions kurs. Fick prova på att vara bildproducent, studioman, programledare, den intervjuade och  ljudtekniker . Mycket nytt men absolut mycket kul. Trivs fortfarande inte framför kameran men det går bättre och bättre måste jag säga. (Såg dock precis en film från vår ven tripp förra sommaren på you tube och helt plötsligt vill jag INTE fram framför kameran igen. ) Bildproducent är nog något jag skulle kunna tänka mig jobba med ett tag i framtiden om man får kläm på det men vi får se vart mitt tåg väljer att gå. :) Men för att summera skolstarten så är tankarna positiva. Det vi hunnit göra hittintills har varit så mycket roligare än det vi höll på med förra terminen då vi i stort sett bara hade föreläsningar. Nu får vi äntligen komma igång och agera själva. :)

Praktikplatsen för första perioden är fixad och kanske ska jag få filma lite under malmöfestivalen. Men hur det blir med det sista får jag se i morgon. :)

Simma lugnt!

RSS 2.0