Facebook

Okej alla som ältat och tjatat. När jag nu ändå är igång och skaffar allt som går att skaffa så har jag till allas stora tjat skaffat facebook. Så de som nu tjatat mest kan ju vara så vänliga och ge mig en lektion i hur de fungerar för vad jag har hört från alla så ska det vara svårt att fatta i början.

Så varsågoda och hjälp mig! ;)

takida - Curly Sue

takida - Curly Sue

Så går en dag och kommer aldrig igen

En dag som skulle spenderats på Nova Lund, men efter att ha insett att det skulle tagit en halvtimme att enbart ta sig in till parkeringsplatsen, ändrades till att besöka Center Syd men som efter felkörning resulterade i ett besök på Burlöv Center. Blev en del inshoppat och hade en mysig dag med mor och syster.

Skulle tagit tag i mig själv och tränat ikväll men eftersom helgens händelser har resulterat i en lindrigare förkylning, som jag hoppas jag lyckas bota innan den bryter ut rejält, så blev det en lugn hemmakväll framför TVn istället. Har proppat i mig "Friggs Echinacea" som värsta knarkaren och om ja inte missminner mig så är det snart dags för ytterligare en dos. Förstår inte varför de inte kan göra medicin som smakar gott?


Gårdagen blev en mysfilmkväll med Äääl och Määd. Kollade Knocked up och Arthur och minimojerna. Sen på natten blev det en tur in till Eslöv för att hämta folk. Träffade lite folk och käkade lite sen fick vi gå genom halva stan i värsta ösregnet för att komma tillbaka till bilen, och jag gissar att det var här min förkylning tog sin officiella start. Men med vänner som er är det värt det.

Ledig i morgon. Orkar inte spendera den dagen med att jobba så har istället planerat in lite "Emilio-Camilio" tid för de kan behövas.



"Kasta pärlor åt svin" av Magnus Uggla kunde btw inte komma olägligare.

Hej och Tack!

Så nu har även jag skaffat det som alla andra så länge redan haft.

En blogg där jag kan skriva om allt onödigt som händer i mitt liv som ingen annan egentligen vill läsa men som de läser ändå.

Alltså kommer jag fömodligen att skapa ett tidsfördriv åt några här. ;)

Jag vill starta med att tacka Madelän för en heltrevlig gårkväll. In i dimman var mottot och nog såg vi dimman alltid! Hoppas Määd är nöjd med kvällen för det är iaf jag och förmodligen de flesta andra med!



Hur kommer det sig att det man äter på natten efter festandet alltid smakar mycket bättre då än vad det gör morgonen därefter?!?

image1


RSS 2.0